menu
verzorgd door Ilse Beurskens-van den Bosch
Recepten voor deze week

13 recepten gevonden

Voorgerechten

Brandnetelsoep met rabarber en bieslook

Op en top lente 

Hoofdmaaltijd

Asperges

Met gekruide uien, ei en tomaat-honing-chutney 

Gebakken knolselderij

Met een dikke spinazie-saus 

Gevouwen lente

Spinazie, munt en citroenmelisse in bladerdeeg 

Knolselderij met hazelnoten en spinazie

Van nature zout 

Pannenkoeken met vlierbloesem en rabarbermoes

Feestelijk nagerecht, lunch of picknick 

Pastinaak met rabarber

Oud en nieuw in de lente 

Salades en bijgerechten

Ei-asperge-rolletjes

Met roomkaas en nori 

Gestoofde knolselderij met spek en lente-dip

Een winterknol met rabarber-kaascrème 

Spinazie-salade

Met koolrabi, rabarber en verse munt 

Nagerechten

Gestoofde appel met kaneel en ahornsiroop

Afscheid van een lang appelseizoen 

Zoete haverpap met rabarbermoes

En een toefje mascarpone