49 recepten gevonden
Met ananas, gember en walnoten
Met raapstelen, spinazie en huttenkäse
Rijst met amandelsaus en sesamzout
Op een bedje van lentegroen met abrikozendressing
Voorgerechten
Met bruin, groen en paars garnituur
Brandnetelsoep met rabarber en bieslook
Op en top lente
Met kaneel en ei
Met paksoi, knoflook en munt
Hoofdmaaltijd
Met gekruide uien, ei en tomaat-honing-chutney
Asperges met ei en parmezaanse kaas
Een lenteklassieker
De lente vieren
Versierd met een gedroogd tomaatje
Hollandse asperges met een vleugje Italië
Asperges met spinazie-koriandersaus
De lentekoning laat zich verwennen
Met gevulde avocado
Met een dikke spinazie-saus
Spinazie, munt en citroenmelisse in bladerdeeg
Knolselderij met hazelnoten en spinazie
Van nature zout
Met kerrie, bieslook en pijnboompitjes
Met brandnetel, paardebloem en citroenmelisse
Pannenkoeken met vlierbloesem en rabarbermoes
Feestelijk nagerecht, lunch of picknick
Pasta met spinazie-tomaten-saus
En verse asperges
Oud en nieuw in de lente
Gerold in ei, op een groen bedje met een pittige ketchup
Rode kool met bruine bonen en kerrie
Bieslook en rabarber zorgen voor de lente-smaken
En paksoi met wortel-mangosaus
Spinazie met gierst en tomaten-pruimen-chutney
Klassiek en exotisch
Salades en bijgerechten
Met salie en korianderzaad
Op een bedje van raapstelen
Met roomkaas en nori
Gekookte gerst met de rauwe lente
Bulghursalade met lentegroen, citroen en olijven
Rauwe lente-groenten met noten en kaas
Met radijsjes, rabarber en bloemen
Met bieslookdressing en gevulde eieren
Met lentegroen, olijven en schapenkaas