menu
verzorgd door Ilse Beurskens-van den Bosch

Koolrabisalade

Met rabarber, gedroogde pruimen en oude kaas

De zure en pittige lentesmaken samen met de gedroogde zoete zomeroogst van vorig jaar.

Bijgerecht voor 4 personen

  • 4 koolrabi’s
  • 2 stengels rabarber
  • 2 bosuitjes
  • 20 gedroogde pruimen
  • 100 gram oude kaas
  • olijfolie

koolrabikoolrabikoolrabikoolrabi

Koolrabi’s schillen, in dunne plakjes snijden en daarna in smalle reepjes. Buitenste schilletje van de rabarberstengels af trekken. Rabarber in dunne plakjes snijden. Pruimen in kleine stukjes snijden. Bosui fijn snijden. Kaas in kleine blokjes snijden.

rabarber

Deze ingrediënten met een scheutje olie mengen.

gedroogde pruimengedroogde pruimengedroogde pruimengedroogde pruimengedroogde pruimen

Lekker bij een Italiaanse pasta.

bosuitjes

Week 3 van juni